spanduk3
spanduk2
spanduk1

BABAGAN清醒DHEWE

佩切

  • Pabrik.
  • Pabrik.
  • Gambar Pabrik.

Sinau.

liyane

TST NGLumpukake Desain Piranti Lunak,Mesin,Mekanik,Tekanan Minyak,Tekanan Uap,Elektronik,Motor,Lan Riset Lan Pangembangan,Jaminan Kualitas,Manajemen Produksi,Uji Coba Lan Liya-Liyane Bakat Profesional Kanggo Entuk officasi Wektu nyata。TST Inserumen(中国)有限公司Netepake Tanggal Marret,2006年,唱Dadi Profesional Perusahaan Internasional Ing Pabrik Mesin Lan Peralatan Otomatisasi。

  • -
    DIADEGAKE ING TAUN 2006
  • -
    彭拉曼甘肃省14张
  • -+
    Luwih Saka 100 Produk
Tulis Solusi Peralatan Tes Laboratium Lan Nggabungake Produksi,Desain Lan Riset Lan Pangembangan

produk

Inovasi.

  • 口罩呼吸阻力测试仪

    口罩呼吸抵抗......

    用途:用于测量指定条件下的掩模的吸入和呼气阻力特点:1。触摸屏控制,中式菜单,人机对话模式,操作方便。2.内置热敏打印机方便在现场快速打印测试结果。3.可以设置两种呼吸检测和吸入检测。4.呼吸器管道的自动切换装置解决了测试仪拉出管并连接到的问题。

  • Pengecap Efisiensi过滤器Partikel

    topeng filtrat topeng ...

    Dianggo:台架试验滤液滤液滤液45% -99.9% bahan过滤器。巴汉萨林甘迪乌吉米图鲁标准国际。斯特拉克图尔·德萨卡·邦库·乌吉·科巴·康柏·兰登,兰·萨隆散文《tesis kasebut》、《mung kudu nyedhiyakake tenaga lan hawa udara sing cog sing cog (ora ana banyu, ora ana minyak)》、《cog kanggo digunakake laboratorium》、《pabrik lan liyanane wusana》。Ing tes kertas filter,…

  • Rintangan abrasi saka bahan cetak saka Sutherland-kertas企鹅

    rintangan abrasi saka ...

    概述快速详情地点:福建,中国品牌名称:TST仪器型号:TF007电源:电子用途:纸张磨损试验标准:GB / T7706,ASTMD5264,TAPPI,JISS5701摩擦:20±0.2N摩擦行程:60毫米标本尺寸:60mm * 220mm显示:液晶摩擦区:50mm * 155mm测试速度:21/43/85/106 r / min纸张擦式测试仪:纸张擦测试仪产品说明TSF024 Sutherl的印刷材料的耐磨性......

  • 测试仪压碎测试仪/边缘挤压测试仪/ TES粉碎平

    Cetak Tester / Edge…

    概览快速详细信息原产地:福建品牌名称:TST仪器型号:TF005电源:电子用途:纸张纸板挤压试验,纸和纸板和装载板挤压试验标准:TAPPI-T472,JIS-P8126功能:平压碎,边缘外壳,粘接强度,环挤压容量:200 kgf分辨率:1/10,000精度:±1%按压板:105×105 mm压板间距:150 mm粉碎测试仪:板......

  • Materi Glazing Safety Ing测试仪球球锻炼突南

    Kasile上釉安全......

    概述快速详情原产地:福建品牌名牌:TST型号:BL5520电源:电子用途:跌落测试仪标准方法:GB15763.2-2005滴控制方法:直流电磁控制方法:PLC降高:0-1400mm钢球规格:63.5mm,1040g,2pcs测试室横梁:670mmx660mm滴球测试仪:玻璃抗冲击测试仪,滴冲击试验产品描述安全玻璃材料在...

Balita.

Layanan Pisanan

Baidu