spanduk3.
spanduk2.
spanduk1.

巴巴唤醒DHWE.

佩切

  • Pabrik.
  • Pabrik.
  • Gambar Pabrik.

Sinau.

浏恩

TST Nglumpukake Desain Piranti Lunak,Mesin,Mekanik,Tekanan Minyak,Tekanan Uap,Elektronik,Motor,Lan Riset Lan Pangembangan,Jaminan Kualitas,Manajemen Produksi,Uji Coba Lan Liya-Liyane Bakat Profesional Kanggo Entuk Informasie Wektu Nyata。TST Instrumen(中国)有限公司Netepake Tanggal Marret,2006年,唱Dadi Profesional Perusahaan Intermasional Ing Pabrik Mesin Lan Peralatan otomatisasas。

  • -
    DIADEGAKE ING TAUN 2006
  • -
    彭拉曼纳14 Taun.
  • -+
    Luwih Saka 100 Produk
Tulis solusi peralatan tes laboratium lan nggabungake produksi,Desain Lan Riset Lan Pangembangan

Produk.

Inovasi.

  • 面具呼吸阻力测试仪

    面具呼吸抗蚀剂......

    用途:用于根据规定的条件测量掩模的吸入和呼气阻力特点:1。触摸屏控制,中式菜单,人机对话模式,操作方便。2.内置热敏打印机可在现场快速打印测试结果方便。3.可以设置两种呼吸检测和吸入检测。4.呼吸器管道的自动切换装置解决了测试仪拉出管并连接到的问题。

  • Pengecap Efisiensi过滤器Partikel

    topeng filtrat topeng ...

    Dianggo:台式试验Kinerja Filtrasi PM Cocok Kanggo Nguji Efisiensi Bahan 45%-99.9%Bahan过滤器。Bahan Saringan Diuji Miturut Standasional。Struktur Desain Saka Bangku Uji Coba Kabeh Kompak Lan Entheng,Lan Sajrone Profes Tess Kasebut,Mung Kudu Nyedhiyakake Tenaga Lan Hawa Udara Sing Cocog Sing Cocog(Ora Ana Banyu,Ora Ana Minyak),Sing Cocog Kanggo Digkake Ing Laberatorium,Pabrik Lan Liyane Wusana。凯特拉斯过滤器,......

  • RINTANGAN ABRASI SAKA BAHAN CETAK SAKA SUTHERLAND-KERTAS PENGUJI

    rintangan abrasi saka ...

    概述快速详情原产地:福建品牌名称:TST仪器型号:TF007电源:电子用途:纸张磨损试验标准:GB / T7706,ASTMD5264,TAPPI,JISS5701摩擦:20±0.2N摩擦行程:60mm样品尺寸:60mm * 220mm显示:液晶摩擦区:50mm * 155mm测试速度:21/43/85/106 r / min纸张擦测试仪:纸张擦测试仪产品说明TSF024 Sutherl的印刷材料的耐磨性......

  • 测试仪挤压测试仪/边缘挤压测试仪/ TES粉碎平

    Cetak Tester / Edge ...

    概述快速详情地点压碎,边缘外壳,粘接强度,铃声容量:200kgf分辨率:1/10,000精度:±1%按压板:105×105 mm压板间距:150 mm粉碎测试仪:板......

  • Materi Glazing Safety Ing Tester球球锻炼班努曼

    Kasile上釉安全......

    概述快速详情地点球规格:63.5mm,1040g,2pcs测试室横梁:670mmx660mm滴球测试仪:玻璃抗冲击测试仪,滴冲击试验产品描述安全玻璃材料在...

Balita.

布拉南比萨南

  • 不合格办公家具的三个原因

    今天的许多办公家具都悬挂着一些不合格的质量帽子,含有有害物质。TST仪器的分析:不合格的办公家具有三个主要原因。1.过度的胶水内容许多消费者认为木材是一个自然......

  • Taun-Taun Pungkasan,Industri Perabotan Kantor China Berkembang Kanthi Apik。

    Taun-Taun Pungkasan,Industri Perabotan Kantor China Berkembang Kanthi Apik。Nalika Pangembangan Perabot Kantor Kanthi Cepet,Kualitas Produk Uga Dadi Masalah Sing Ora Bisa Ditolak Lewat。MULA,Proboten Perabot Asrick Milih Peralatan Penguji Proabot Profesional Minangka Prodhuksi Dhewe ...

Baidu