banner3
banner2
banner1

TENTANG神灵

Tarikna

  • pabrik
  • pabrik
  • gambar pabrik

Diajar

Tambih deui

TST parantos ngahijikeun desain perangkat lunak, mesin, mékanis, tekanan minyak, tekanan uap, éléktronika, motor, sareng panalungtikan sareng paramekaran, jaminan kualitas, manajemén produksi, uji sareng bakat profésional pikeun meunangkeun inpormasi sacara实时。TST仪器(中国)有限公司2006,anu mangrupikeun parushaan international profésional dina nyiptakeun mesin tés sareng alat自动化。

  • -
    Diadegkeun较2006年
  • -
    Pangalaman 14较
  • -+
    郎公蒂100产
Tulis solusi alat pangji laboratorium sareng ngahijikeun produksi, desain sareng panalungtikan sareng pamekaran

produk

Inovasi

  • 口罩呼吸阻力测试仪

    面具呼吸抗拒……

    用途:用于测定口罩在规定条件下的吸入呼出阻力触摸屏控制,中英文菜单,人机对话模式,操作方便。2.内置热敏打印机,方便现场快速打印测试结果。3.可设置呼吸检测和吸入检测两种模式。4.呼吸器管路自动切换装置解决了检测人员拔管接管的问题。

  • 遮罩粒子过滤Éfisién téstés

    Topeng滤液Topeng…

    Dianggo: bench uji kinerja filtrasi PM cocog pikeun nguji efisiensi 45% -99.9% bahan saringan。巴汗·萨林干·迪乌吉·努努特根国际标准。Struktur desain sakabéh bangku uji kompak sareng cahaya, sareng dina prosés ngajalankeun tés, éta ngan ukur kedah nyayogikeun kakuatan tambahan anu cocog sareng hawa anu dikomprés (henteu aya cai, euweuh minyak), cocog pikeun dianggo di laboratorium, pabrik sareng pabrik sanés。kasempetan。Dina uji filter filter, éta…

  • Rintangan磨损tina bahan anu dicitak ku tester rubet kerta - sutherland

    Rintangan melawan……

    产品简介产地:中国福建品牌名称:TST仪器型号:TF007功率:电子用途:纸张磨损试验标准:GB/T7706、ASTMD5264、TAPPI、JISK5701摩擦载荷:20±0.2N摩擦行程:60mm试件尺寸:60mm*220mm显示:LCD摩擦面积:50mm*155mm测试速度:21/43/85/106 r/min产品描述TSF024耐磨印刷材料Sutherl…

  • 唐卡尔碾压试验机/ Tepi Tumpukan碾压机/ Tés碾压机

    Sering Crush Tester / Tepi…

    产品简介产地:中国福建品牌名称:TST仪器型号:TF005动力:电子用途:纸和纸板压碎试验、纸和纸板压碎试验标准:TAPPI-T472、JIS-P8126功能:平压、边压、粘接强度、环压能力:200kgf分辨率:1/ 10000精度:±1%压平台:105×105 mm压平台间距:150mm

  • Bahan ngajagaan kasalametan dina kaca témbok bal gedong tempa

    卡萨拉米坦玻璃卡萨拉米坦…

    概述快速细节原产地:福建,中国品牌名称:测试型号:BL5520力量:电子用法:把测试标准方法:gb15763.2 - 2005下降控制方法:直流electromgnetic控制方法:PLC落差:0 - 1400 mm钢珠规格:63.5毫米,重1040克,2个人电脑测试室交叉面积:670 mmx660mm下坠球测试:玻璃耐冲击试验机,跌落冲击试验

BALONG

Palayanan Pertama

  • 办公室家具不合格的三个原因

    现在很多办公家具都挂着一些质量不合格的帽子,并且含有有害物质。TST仪器分析:不合格的办公家具主要有三个原因。1.很多消费者认为木材是天然的……

  • Dina taun-taun ayeuna, industrial parabot kantor China parantos ngembang sacara saé。

    Dina taun-taun ayeuna, industrial parabot kantor China parantos ngembang sacara saé。Nalika pangembangan ganang perabot kantor, kualitas produck ogé masalah anu henteu tiasa dipaliré。Ku alatan éta, manufacturer parabot biasana milih alat-alat uji parabot profésional salaku prod sorangan…

Baidu