产品的背景

te仅仅Kayu

  • 门、襟翼和前卷锁紧机构强度试验

    Mékanisme mékanisme ngonci sareng némpél pikeun panto, tutup sareng gulung-hareup

    Mékanisme mékanisme penguncian sareng pangatuk pikeun panto, tutup sareng gulung-gurat 1。Tujuan Mesin uji kakuatan kakuatan baud dipaké pikeun nguji kakuatan kuncén sareng bautna sababaraha rupa panto kalebet panto geser, panto翻转,sareng panto滚动。Saatos tés réngsé, peunteun sampel dievaluasi numutkeun tés。2.Prinsip Téknis Lereskeun panangan push-pull dina arah 30°ku panel panto, kontrol nilai gaya push-pull ngalangkungan silinder sareng…
  • 办公桌用家具配件抽屉滑轨耐久性试验仪

    蕾丝配件Laci ngageser téstabilitas témpé pikeun méja kantor

    Hal ieu dipaké pikeun nguji kamampuan laci sliway耐久性kacapean。(Instruménna kedah ditempatkeun dina level sareng platform anu stabil pikeun masang posisi mesin pikeun ngajaga lemes。
  • 沙发座椅表面和靠背用智能动态机器人重复负载疲劳耐久性测试

    兰泰korsi沙发萨仁靠背ngulang beban测试塔汉durasi ku机器人迪纳米斯卡拉坎

    Beuli Korsi Sofa Sareng Sandaran Teras-Terasan Ngamuat Uji Daya Tahan Kacapean Ku Robot Dinamis Calakan 1. Tujuan Produk Ieu Cocog Pikeun Nguji Kinerja Bantalan Beban Anu Berulang Jangka Panjang Tina Korsi Sofa Sareng靠背。Produk Ieu Ngenalkeunn机器人Anu Dinamis Sareng Struktur Awak Manusa,Sareng Nganggo Gerak Sumbu Anu anu Dueterir伺服Pikeun Mensimulasikeun Gerakan Mensimulasikeun Gerakan Lungguh Sareng斜倚的Awak Manusa,Sareng Ngamuat Sofa Kalayan Beban Anu Caket Kana Kaayaan Anu Sabenna Pikeun Nguji Paham ...
  • 气弹簧活塞杆循环寿命测试通过静脉和低温储存测试

    TésKahirupanSiklusPéstol气体天然气LiwattésPanyimpenanSuhu Huge Sareng Suhu Hand

    Tempat Asalna:福建,CINA品牌:TST模型型号:TST-C1007电源:电子标准:QBT 2280-2016速度试验:10tims / min测试行程:60mm(0-80mm为调整)温度UJI:≤50℃(0-50℃脱离子云)斯塔森 - 4pcs atanapidiménsiannianu disalyukeunHirup UtaminaTés...
  • 木制家具力学综合测试仪-家具性能测试

    Mékanika Jati Kayu tés performa tés-jati komprensif

    Nami Merek: Instrumén TST Nomer Modél: TST- d010 Kakuatan: Pamakéan Éléktronik: Mékanika Kayu Méteris téstér témpér, durabilitas sareng dampak sareng sajabana aplikasi uji kinerja: méja, lomari, korsi sareng bangku jsb。Bumi réngsé productnomer dipaténkeun: 201420595737.8 silinder: 5 pcs atanapi langkung tiasa disesuaikan kapasitas beban: 200kg akurasi: Statis:±0,1% Dinamis: 0-5% uji coba: 5-40tim…
  • 复合材料涂层耐溶剂性试验

    TésRésistansiPelarutPelapis Pikeun PanickPosit

    TST-C1058PalapisRésistansiRésistansiPelarutAnu Dirarancang Sareng Didamel Numutkeun Sarat Tina Standar GB / T17748-1999 PikeunTekadRésistansiPelarutPalapis。Utamana Dianggo PikeunNangtoskeunRésistansiPelarutTina Lapisan Palapis Komposit Appleim-Plastik,SarengOgéTiasaDianggoPikeunNangtoskeunRésistansiPangleyurTina Lapisan Substrat AnuSanzés。Instuménnangagaduhan struktur Anu Wajar。Kinerja Anu Dipercaya,Operasi Saderhana,Otomatis Ngitung Featu ...
  • 导轨启动力测试仪

    Pitunjuk rel ngamimitian kakuatan téstés

    Tés kakuatan ngamimitian rel pituduh cocog pikeun nguji kaayaan anggoan rel panduan tés sareng kakuatan awal alat。Tés kakuatan ngamimitian rel panduan langkung tibatan alat-alat umum di pasar dina hal penampilan sareng fungsina, sareng akurasi tés ningkat langkung ti 40%。模型:TST-ZY1085 1。Prinsip kerja: Rail guide disetir ku rod push-pull linkage ngageser dina frékuénsi anu tangtu sareng silih balikeun dina permukaan padamelan…
  • 双室气体分析人造板甲醛释放量试验箱

    分析气体dua-rohangan panel dumasar kai rohangan uji émisi甲醛

    TST-C1047F analysis gas dua-rohangan panel dumasar-kai formaldehida uji témbok kaméra Aplikasi 1- cog pikeun tékad ganang émisi formaldehida pikeun sababaraha bahan hiasan sapertos panel dumasar kai, lantai kai komposit 2- téstor gas formaldehida, pikeun deteksi formaldehida sareng挥发anu ngabahayakeun sanésna,Tiasa didétéksi sékrési formaldehida dina opat jam, kalayan presisi tinggi, ganang, ciri anti gangguan anu kuat ....
  • 家具抽屉滑轨耐久性疲劳试验机

    Laci jati Gésér tés durasi kacapean téés

    Pedaran Produk TST-C1021 Laci Furnitur Geser DurasiKacapeantéésPanggunaan:Mesin Ieu Cocog Pikeun Nguji Katahanan Slide Laci Dipasang Dina Jati。ÉtaogéTiasaNyetélnilaikakuatan PikeunNgalaksanakeuntésAnungarusak Sareng Ngukur Dorong-Tarik Laci。Mesin Ieu Cocog Pikeun Uji Panto Anu DipasangDinaMébelPikeunNgageser Horisontal,Kalebet Struktur Anu Didamel Tina Kelompok Potongan Panto Pangambung。2 - 王子......
  • 柜门铰链耐久性试验机,适用于推拉门左右开启法

    TésKabinetGenselPantoKabinétPikeunCaraNgésérPantoSarengKéncaKatuhu

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna:福建,Cina Nami Merek:InstuménTSTNomerModél:TST-C1039A Kakuatan:PamakéanSanésna:Ngageser Panto Uji Tahan Durasi Panto:85kgDiménsi:1500x1000x1600mm ...
  • 办公抽屉及推拉门耐久性试验机

    laciméjakantorsarengtéstértéaterketahanan panto

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna:福建,中国Nami Merek:赞誉TST省模型:TST-C1039 Kakuatan: Pamakean Elektronik: Gancang里头te perabot: 0.25±0.1 m / s的te里头:0 - 500 mm Bobot laci: 4±1公斤,W: 560±10 mm, H: 140±10毫米Frekuensi te: 6 ~ 15次/ mnt Jumlah测试工程师:1 ~ 999999次维度(WxDxH):电源:AC 220V 50Hz 5A laci滑梯耐久性测试仪:sli…
  • 柜式家具储物单元用启闭门铰链摔门耐久性试验器

    PANT-UP PANTO HINGED SLAMMENT TESTER耐用性Pikeun Union Gudang JatiKabinét

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna:Ngaran Merek Cina:InstuménTSTNomerModél:TST-C1032S Kakuatan:PamakéanSanésna:Sitear Uji Ketahanan Panto Plap:GB / T 10357.5,Sudut Uji ISO7170:0-130 Gelar ...
Baidu